Arılı Tarla Damla Sulama

Pipelife - always part of your life

Cevi za namakanje

Pipelife-sprinkler-latched-Pe-pipe
Pipelife Irrigation Dripper Technology
Drėkinimas
Drip irrigation Azerbaijan

Z vlaganjem v izvedbo namakalnega sistema in drenaže lahko zmanjšamo škodo kot posledico suše ali poplav, povečamo pridelek in kakovost proizvodov. Naj gre za velike, ali manjše zasebne površine, je zelo pomembno, da se proizvajalci zavedajo, da je namakanje nujen ukrep za stabilno in varno pridelavo.  

KAKO IZBRATI, KATERI SISTEM JE USTREZEN GLEDE NA VAŠE POTREBE?

Glede na lokacijske pogoje in projektne zahteve, je za vsak projekt potrebno izdelati svojo rešitev. Da bi našli tisto, kar najbolj ustreza vašemu projektu, vam poleg načrtovanja sistema, ponujamo tudi široko paleto cevnih sistemov za namakanje. Cevi, ali kapljične cevi, cevi s kapalkami ali razpršilci, PE ali PVC cevi – dostavimo jih točno tja, kjer jih potrebujete.

Da bi izbrali namakalni sistem, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam, je zelo pomembno poznati naslednje: vrsto zemljine, kakovost vode, vrsto zajetja vode in njegovo kapaciteto, potrebe rastlin po vodi, količino zalivanja, itd.

To kar je skupno vsem našim proizvodom in rešitvam, je odlična kakovost in strokovna storitev.

Ekipa Pipelife Vam lahko pomaga pri izbiri. Kot zanesljiv partner lahko računate na naše izkušnje in storitve skozi vse stopnje vašega projekta – od načrtovanja, oblikovanja in vgradnje – in več. 

 

Pipelife - Always part of your life

PVC ali PE?

Polyvinylchloride (PVC)

Polyvinylchloride (PVC) je plastika, ki se v veliki meri uporablja v kmetijstvu. Ima majhno težo, nizek toplotni raztezek in je trden. PVC cevi so zelo zanesljive in enostavne za namestitev.

Polyethylene (Pe)

Polietilen (PE) je plastika ki se v veliki meri uporablja v kmetijstvu. Ima majhno težo, nizek toplotni raztezek in je trden. PVC cevi so zelo zanesljive in enostavne za namestitev. 

Namakalne cevi

pvc pipe

PVC-U cevi

lay flat pipe

Lay-flat cevi

Classic PE Water Pipe Closeup

HDPE cevi

ldpe тръби

LDPE cevi

drip pipe

Priključne cevi

drip tape

Kapljični trak

Pipelife Irrigation Dripper Technology

Pipelife flat drip line

drip pipe

Kapljična cev

Pipelife Irrigation Dripper Technology

Pipelife: STANDARDI kakovosti In  INOVACIJE

V Pipelife se trudimo nuditi našim kupcem najboljše proizvode in se zato se ne zadovoljujemo z dosego samo minimalnih standardov. Skladnjost z najvišjimi nacionalnimi standardi in industrijskimi normami je za nas zelo pomembna. Z vsakim našim izdelkom se trudimo premikati meje in jih prestopati.

Izboljšanje materialov in izdelkov je naša strast. Ponudba dodane vrednosti je v naši krvi in eden od naših cikljev je najboljša storitev na trgu. Zato naše rešitve niso le na ravni industrijskih standardov, ampak nosijo številne najpomembnejše znake kakovosti.

Biti najboljši partner je eden ključnih načel Pipelife.


Stopite v kontakt z nami

Imate vprašanja o izdelku Pipelife? Javite nam se in kmalu se bomo oglasili!

*  Obvezna polja

Vaši podatki bodo obravnavani kot zaupni. Vaše soglasje lahko kadarkoli umaknete po telefonu ali po linku. Navedena mora biti vsaj ena možnost preklica. Zakonitost obdelave podatkov pred preklicem ostane nespremenjena. Za vse podrobnosti, ki se nanašajo na hranjenje, obdelavo in izbris podatkov, kakor tudi za vaše pravice, ki se nanašajo na uporabo osebnih podatkov glejte Pravilnik o zasebnosti.

Deliti:

Projektantski kotiček

Odaberite Pipelife programe kao dodatak već postojećim katalozima i brošurama proizvoda.

Center za prenos

Vse, kar potrebujete na enem mestu. Poiščite in prenesite trenutne kataloge, cenike ali navodila za namestitev.

Niste našli tega, kar iščete?
Zdaj nadaljujte z iskanjem v našem centru za prenose.

Stopite v kontakt z našo ekipo

Izberite, kako želite stopiti v kontakt z nami. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

Poklicati nazaj