EB_Logistics_Tim Klijnsoon

SODELOVANJE IN PARTNERSTVO JE DEL NAŠEGA POSLOVANJA. ZDRUŽIMO MOČI ZA NAJBOLJŠE REZULTATE.

#SODELOVANJE

Vsak od nas ima drugačen nabor spretnosti in znanja. Združevanje našega znanja, veščin, izkušenj in ustvarjalnosti bo prineslo veliko več, kot bi lahko dosegli posamezniki, ekipe ali celo podjetja sama. Kar delimo v okviru današnjih izzivov, so cilji in namen. Vsi si želimo bolj zdravega okolja, vsi želimo izboljšati udobje življenja danes in za prihodnje generacije. Bodimo partnerji in skupaj razvijajmo svoje znanje in veščine tako, da namen spreminjamo v uspešnost, cilje pa v dosežke.

Naša partnerstva

Vsak je močnejši skupaj s svojim partnerjem - in tudi mi smo. Številne naše novosti so rezultat sodelovanja. S tehnološkimi partnerji sodelujemo glede povezovanja svojihizdelkov in ustvarjamo nove rešitve. Prav tako redno sodelujemo z univerzami in raziskovalnimi inštituti, z namenom združevanja in širitve znanja.

Navsezadnje so naši najpomembnejši partnerji naše stranke - projektanti, monterji, izvajalci ali končni uporabniki. Cenimo vsak prispevek in našim partnerjem pomagamo najti popolne rešitve. Številne naše najboljše rešitve, kot je sistem Gas-Stop, so bile razvite v tesnem sodelovanju s strankami.

People

ZANESLJIVI MONTAŽERJI, DOBAVITELJI IN PROJEKTANTI

Pipelife pri načrtovanju, dobavi, izvedbi in namestitvi sodeluje s številnimi podjetji. Od naših partnerjev zahtevamo visoke standarde, zato so vsi strokovnjaki na svojih področjih in vam lahko pomagajo najti popolno rešitev za vaš projekt.

Poiščite pravega partnerja za svoj projekt!

Pipe with 3 Lives

Deliti:

Projektantski kotiček

Odaberite Pipelife programe kao dodatak već postojećim katalozima i brošurama proizvoda.

Center za prenos

Vse, kar potrebujete na enem mestu. Poiščite in prenesite trenutne kataloge, cenike ali navodila za namestitev.

Niste našli tega, kar iščete?
Zdaj nadaljujte z iskanjem v našem centru za prenose.

Stopite v kontakt z našo ekipo

Izberite, kako želite stopiti v kontakt z nami. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

Poklicati nazaj