Vibrant color photography of beautiful aerial view French landscape viewed from Grand Colombier summit in middle of Bugey mountains, with Rhone river, vibrant green fields and Lake Bourget in Savoie. Shot from Grand Colombier mountain summit during a sunny summer day, in Bugey mountains, in Ain department not far from Jura and Savoie border near Culoz city, Auvergne-Rhone-Alpes region in France (Europe).

BITI TUKAJ ZA VAS JE DEL NAŠEGA ŽIVLJENJA. IZKORISTITE NAŠO LOKALNO PRISOTNOST IN GLOBALNI DOSEG.

#BLIŽINA

S prisotnostjo v 27 državah po Evropi in ZDA smo vam vedno lahko blizu. Na ta način lahko bolje razumemo vaše potrebe in posebnosti, tako da lahko projekte izvajamo učinkovito, zanesljivo in z najmanjšim možnim ogljičnim odtisom.

V Sloveniji smo prisotni od leta 1995, ko so bili ustanovljeni sedež v Trzinu.

Naša dejavnost je povezana s prodajo plastičnih cevi in ​​cevnih sistemov za uporabo v distribuciji vode, plina, odpadne vode in odvodnjavanja in zaščite kablov. Ker smo znani kot podjetje, ki ponuja celovit sistem, poleg cevi kupcem dobavljamo tudi dodatno opremo, ki vključuje ponudbo vseh potrebnih cevnih elementov, tudi tistih ki niso proizvodnja skupine Pipelife.

KRATKI PREVOZ: HITREJŠE DOBAVE IN MANJ EMISIJ

Vedno bomo izbrali okolju učinkovita in gospodarna prevozna sredstva. Z optimizacijo prevozov po celotni Sloveniji zagotavljamo hitrejše dobave, boljšo učinkovitost in nižje emisije ogljika. Izberite lokalne in bolj trajnostne rešitve za svoje podjetje.

Covers and Grates

Deliti:

Projektantski kotiček

Odaberite Pipelife programe kao dodatak već postojećim katalozima i brošurama proizvoda.

Center za prenos

Vse, kar potrebujete na enem mestu. Poiščite in prenesite trenutne kataloge, cenike ali navodila za namestitev.

Niste našli tega, kar iščete?
Zdaj nadaljujte z iskanjem v našem centru za prenose.

Stopite v kontakt z našo ekipo

Izberite, kako želite stopiti v kontakt z nami. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

Poklicati nazaj