Image picture

VSAK OD NAS RAZMIŠLJA O PRIHODNOSTI. PRIPRAVIMO SE IN OBLIKUJMO PRIHODNOST ZDAJ!

#prihodnost

Ne bomo sedeli in čakali na prihodnost. Podnebne spremembe, onesnaževanje, urbanizacija, vsakodnevne spremembe in družba, ki temelji na novih znanjih, novih tehnologijah itd. To je nekaj najpogostejših tem našega časa.

Na to gledamo kot na izziv, da vzamemo prihodnost v svoje roke. Imamo strokovno znanje, ustvarjalnost, partnerje in željo, da predvidevamo prihodnje potrebe in se hitro prilagodimo nepredvidljivemu.

SPODBUJAMO INOVACIJE

Ni nujno, da so inovacije vedno na prvem mestu, potrebno je tudi izboljšati obstoječe. Naš oddelek za raziskave in razvoj ima zelo jasen cilj: nenehno izboljševati trenutno stanje in predvidevati prihodnje potrebe s trajnostnimi rešitvami.

Da bi nenehno razvijali in iskali inovativne ideje, smo leta 2009 lansirali "Ideje in še več" za zaposlene v Pipelife, da razvijejo svoje ustvarjalne potenciale in spodbujajo inovativne rešitve za proizvodne procese, odpadke, recikliranje in razvoj okolja.

Senior grandfather helping grandson ride on kids toy car. Happy old man pushing car while boy driving on street. Grandparent playing with little boy on gokart.
Pipelife

INOVATIVNE REŠITVE

Da bi bili naši domovi in ​​mesta bolj odporni, potrebujemo resnično inovativne izdelke in rešitve, ne samo izboljšav izdelkov. Zato boste na tej strani našli inovativne rešitve, ki bodo izboljšale naše življenjske pogoje v prihodnosti.

Pipelife Smart Probe Illustration

PAMETNO IN DIGITALNO

Z zmožnostjo izkoriščanja moči informacij vam naše pametne rešitve pomagajo izvedeti več o vzrokih in posledicah za predvidevanje, preprečevanje in obvladovanje zunanjih vplivov, npr. podnebne spremembe, in na koncu izboljšati vaše storitve za stranke.

SPODBUJENI Z INOVACIJAMI

Pipelife svoje izdelke razvija s poudarkom na udobju, zanesljivosti, enostavnosti namestitve in uporabe - predvsem pa varnosti. Ta iznajdljivost, ne samo v proizvodnji, temveč tudi v celostnem pristopu skupine k dodani vrednosti, zagotavlja oblikovanje, proizvodnjo in trženje visoko konkurenčnih rešitev.

Člani ekipe za raziskave in razvoj Pipelife prihajajo z vsega sveta. V kombinaciji z lokalnimi skupinami lahko Pipelife komunicira in izpolnjuje zahteve kupcev v katerem koli jeziku ali državi.

People

Deliti:

Projektantski kotiček

Odaberite Pipelife programe kao dodatak već postojećim katalozima i brošurama proizvoda.

Center za prenos

Vse, kar potrebujete na enem mestu. Poiščite in prenesite trenutne kataloge, cenike ali navodila za namestitev.

Niste našli tega, kar iščete?
Zdaj nadaljujte z iskanjem v našem centru za prenose.

Stopite v kontakt z našo ekipo

Izberite, kako želite stopiti v kontakt z nami. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

Poklicati nazaj