NAŠE ZADNJE INOVACIJE

AVTOMATIZIRANA TEHNOLOGIJA 3D TISKA

Podzemna infrastruktura za podtalnico in odpadne vode je zaradi edinstvene uporabe visoko natančne proizvodnje Pipelife znatno nadgrajena. Kar je doslej služilo le za izdelavo posameznih umetniških del ali prototipov, se prvič v zgodovini uporablja v množični proizvodnji. Kot globalni inovatorji uporabljamo tehnologijo samodejnega 3D tiskanja za izdelavo popolnoma prilagojenih jaškov iz polipropilena (PP) kot del naših sistemov za deževnico in odpadne vode.

V natančnosti v nizki gradnji je bil narejen še korak dlje, s predhodno ostrimi koti in višinami znotraj profila jaškov, ki so izdelani do popolnosti, ter različnimi premeri vstopa in izstopa cevi, ki jih je mogoče kombinirati z enim samim klikom na gumb S skoraj neskončnim številom možnosti prilagajanja (oddelek za raziskave in razvoj je izračunali 400 milijard možnosti) neodvisni preskusni laboratorij Deltares potrjuje, da je zmogljivost izdelka presežena v primerjavi s klasično izdelanimi izdelki. Računalniški izračuni vnaprej oblikujejo osnove jaška z optimalnimi lastnostmi pretoka, medtem ko natančnost 3D tiskanja omogoča izvedbo 1: 1 z gladko notranjostjo, ki ni varjena. Zato je mogoče pričakovati manj vzdrževanja, pa tudi boljše delovanje celotnega Sistema za padavinske ali odpadne vode.

3D printer
3D printer
3D printer
3D printer
3D printer

Pametno sondiranje

Nizozemski inovacijski partner Pipelife MMID je prišel do faze testiranja, ko lahko  namesti in preizkusi eno najnovejših inovacij v sektorju pitne vode: modularno in resnično pametno rešitev za testiranje vode.

RAINEO®: PAMETNA REŠITEV ZA UPRAVLJANJE DEŽEVNE VODE

Raineo® je pametna in modularna rešitev za upravljanje z deževnico. Z zbiranjem, čiščenjem, shranjevanjem, odvajanjem in ponovno uporabo deževnice lahko upravlja en sam sistem. Od zdaj naprej poplava postaja preteklost!

Raineo_Video

Projektantski kotiček

Odaberite Pipelife programe kao dodatak već postojećim katalozima i brošurama proizvoda.

Center za prenos

Vse, kar potrebujete na enem mestu. Poiščite in prenesite trenutne kataloge, cenike ali navodila za namestitev.

Niste našli tega, kar iščete?
Zdaj nadaljujte z iskanjem v našem centru za prenose.

Stopite v kontakt z našo ekipo

Izberite, kako želite stopiti v kontakt z nami. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

Poklicati nazaj