O nas

Pipelife je vodilni mednarodni proizvajalec trajnostnih cevovodnih rešitev, ki ljudi in skupnosti povezuje na področju oskrbe z vodo, elektriko in telekomunikacijskim omrežjem. Naš namen je zagotoviti potrebne infrastrukturne vire za varnejše, bolj zdravo in brezskrbno življenje sedanjih in prihodnjih generacij. Ne glede na to, ali so za stenami, v tleh ali pod zemljo, so naše rešitve morda skrite, vendar so vedno del našega življenja. V Sloveniji je bil Pipelife ustanovljen leta 1995 s sedežem v Trzinu.

Ljudje smo skupaj veliko močnejši in tudi mi nismo nobena izjema. Naši zaposleni, partnerji in stranke so del družine Pipelife in skupaj lahko oblikujemo vključujočo in trajnostno prihodnost. Naša storitev gre veliko dlje kot naš katalog izdelkov. Ne glede na to, ali sodelujete s koordinatorjem, oblikovalcem ali svetovalcem Pipelife, so naši strokovnjaki vedno na voljo, da vam najbolje pomagajo in ustvarijo najbolj sprejemljive rešitve za vaše projekte in poslovanje.

DELUJEMO NA OSEBNEM RAZVOJU

INOVACIJE

Kot vodilni dobavitelj cevnih sistemov nenehno izboljšujemo svoje izdelke in sistemske rešitve. Nekatere ključne točke, na katere se osredotočamo, so novi načini ravnanja z materiali in njihove uporabe, uporaba sodobnih materialov in proizvodnih procesov, uporaba surovin na način, ki varčuje z viri in ponovna uporaba naših izdelkov, ko služijo prvotnemu namenu.

BLIŽINA

Povpraševanje po gradbenih projektih narašča, njihovo načrtovanje in izvedba pa postaja vse bolj zapletena. Zato svoj pristop prilagodimo potrebam vsake stranke, investitorja in odločevalca v procesu. Ponujamo jim temeljite nasvete in obsežne storitve, projekte pa spremljamo od začetka do konca.

DIGITALIZACIJA

Pipelife je pionir pri oblikovanju digitalne revolucije v industriji gradbenih materialov. Na ta način ustvarjamo večjo vrednost za naše stranke in partnerje v celotni dobavni verigi. Nekateri primeri tega vključujejo vdelavo digitalnih omrežij v gradbene projekte ali uporabo vrhunske tehnologije v proizvodnem procesu, kot je 3D tiskanje.

PIPELIFE: VAŠ # TRAJNI PARTNER

Skupaj postavljamo temelje infrastrukture, okolja naše skupnosti. Trdno smo prepričani, da smo odgovorni za zaščito in izboljšanje gospodarskega, ekološkega in družbenega sistema za sedanje in prihodnje generacije.

Naš poudarek je na zagotavljanju varnih in okolju prijaznih rešitev, ki so narejene z najmanjšim možnim vplivom na okolje in ljudi, hkrati pa ohranjamo naše prebivalstvo in skupnost zdravo in varno.

Image picture

PIPELIFE: USMERJENI V # PRIHODNOST

Ne sedimo in čakamo na prihodnost. Podnebne spremembe, onesnaževanje, urbanizacija, vse se spreminja hitreje kot kdaj koli prej, informacijska družba, nove tehnologije itd. To je nekaj najpogostejših besed našega časa. To vidimo kot poziv k dejanjem, da si prihodnost vzamemo v svoje roke.

Z inovativnimi rešitvami in digitalnim napredkom smo sposobni predvideti prihodnje potrebe in zagotoviti potrebno prilagodljivost, ki nam omogoča hitro prilagajanje nepredvidljivemu. Mislimo vnaprej za vas.

Image picture

PIPELIFE: VEDNO ZA # SODELOVANJE

Vsak od nas je edinstven in drugačen ter ima svoje prednosti. S kombinacijo našega znanja, veščin, izkušenj in ustvarjalnosti lahko skupaj dosežemo veliko več, kot bi lahko kdaj koli sami.

Vsi si želimo bolj zdravega okolja, boljšega bivalnega udobja in ohranjenega počutja sedanjih in prihodnjih generacij. Sodelujmo in razvijajmo svoje veščine ter namen spreminjajmo v uspešnost, cilje pa v dosežek.

Pipelife Partnership

PIPELIFE: VEDNO V VAŠI #BLIŽINI

Z lokacijami v 27 državah imate dostop do skupine svetovnih strokovnjakov, ki so pripravljeni zadovoljiti vaše lokalne potrebe.

Naša prisotnost v Sloveniji ne pomeni samo prisotnosti prodajnega predstavnika. Ne glede na to, kje ste, so vam na razpolago naše strokovne skupine, ki vam bodo med vašimi projekti nudile smernice, od začetka načrtovanja, pa vse do namestitve in tehnične podpore.

Združujemo naše globalno znanje z osnovnimi vpogledi naše mreže strokovnjakov in opremljamo vaše projekte z nacionalnimi in mednarodnimi standardi kakovosti ter prilagojenimi rešitvami, ki ustrezajo vašim tržnim zahtevam.

All Pipelife production sites and main offices in Europe

VAŠA # KARIJERA V PIPELIFE

Vsak zaposlen, ki dela na področju slovenskega trga, ima svoj lasten nabor spretnosti, znanja in izkušenj ter edinstven pristop. Vendar nas skupni namen združuje: zaščititi in izboljšati življenjski standard sedanjih in prihodnjih generacij.

Verjamemo, da je podjetje tako dobro kot njegovi zaposleni. Zato je naša prednostna naloga zagotoviti poštene in varne delovne pogoje, vredne spoštovanja, s pravimi spodbudami za rast in napredek. Naši zaposleni oblikujejo in razvijajo našo zaupanja vredno blagovno znamko po vsem svetu.

People

DEJSTVA IN ŠTEVILKE O PIPELIFE

Pipelife je bil ustanovljen leta 1989 kot skupno podjetje med Solvay (Belgija) in Wienerberger(Avstrija). Od leta 2012 je Pipelife v celoti v lasti Wienerberger Avstrija

Pipelife je prisoten v Sloveniji od leta 1995, s sedežem v Trzinu.

Aktivno smo prisotni v 27 državah z več kot 2.700 zaposlenimi. Od leta 2019 je bilo nameščenih 740.000 km naših cevi. To je več kot 18-krat po vsem svetu!

Projektantski kotiček

Odaberite Pipelife programe kao dodatak već postojećim katalozima i brošurama proizvoda.

Center za prenos

Vse, kar potrebujete na enem mestu. Poiščite in prenesite trenutne kataloge, cenike ali navodila za namestitev.

Niste našli tega, kar iščete?
Zdaj nadaljujte z iskanjem v našem centru za prenose.

Stopite v kontakt z našo ekipo

Izberite, kako želite stopiti v kontakt z nami. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

Poklicati nazaj