Image picture

TUKAJ SMO DA BI ZAGOTOVILI VARNO, ZDRAVO IN SKRBNO ŽIVLJENJE SEDANJIH IN PRIHODNIH GENERACIJ.

#trajnost

Skupaj postavljamo temelje infrastrukture, okolja naše skupnosti. Trdno smo prepričani, da je naša odgovornost zaščititi, naš cilj pa izboljšati gospodarski, okoljski in družbeni sistem za sedanje in prihodnje generacije. To je sestavni del kulture našega podjetja. Še več, ravno ta skupni namen nas združuje v Pipelifeu. Vodi nas pri naših odločitvah in dejanjih ter oblikuje naše rešitve.

 

Brown Trout

TRAJNOSTNE REŠITVE

Z našimi cevovodnimi rešitvami smo tu, da povečamo odpornost skupnosti na podnebne spremembe, zaščitimo naravne vire in omogočimo prehod na nizkoogljično gospodarstvo. Ustvarimo skupaj bolj varno in brezskrbno življenje.

TRAJNOSTNA PROIZVODNJA

Večino naših izdelkov lahko 100% recikliramo, prav tako v proizvodnji nenehno povečujemo uporabo recikliranih materialov. Naše okolje zadeva vsakega od nas, zato si prizadevamo, da za seboj pustimo čim manjši vpliv na okolje.

Grandfather with his grandson working in the garden,watering salads.

SOCIALNA TRAJNOST

Naša dolžnost je skrbeti za dobrobit skupnosti po vsem svetu. Aktivni smo v številnih socialnih projektih in pobudah po vsem svetu in nudimo podporo v vseh regijah, v katerih smo prisotni.

VSAKO LETO V PROIZVODNJI POVEČUJEMO UPORABO RECIKLIRANE PLASTIKE, HKRATI ZAGOTAVLJAMO VISOKO KAKOVOST IZDELKOV, NA KATERE SE LAHKO NAŠI KUPCI ZANESEJO.

Recycled plastic pipes by Pipelife

#trajnost

ZELENE POBUDE PODJETJA PIPELIFE

NAŠI OKOLJSKI CILJI

Poleg aktivnega prispevka k ciljem Združenih narodov za trajnostni razvoj smo si zastavili tudi lastne okoljske cilje.

Naš "Trajnostni načrt 2015-2020" predstavlja zavezanost k stalnemu zmanjševanju porabe vode, energije in električne energije ter emisij CO2, hkrati pa povečujemo delež reciklirane plastike v naši proizvodnji.

Cilji za leto 2020 so bili izpolnjeni in sicer leto prej, kot je bilo načrtovano.

E_2016_SDG_Poster_all_sizes_without_UN_emblem

ŽIVLJENJE 100 LET

Eden od vidikov, ki se upoštevajo v življenjskem ciklu, je življenjska doba. Nanaša se na čas, v katerem lahko izdelek dejansko ostane v uporabi. Naši PE tlačni sistemi za plin, pitno vodo in pomorstvo trajajo vsaj 100 let.

Happy good looking elderly man in a plaid shirt sits on a sofa in the living room and learns to play acoustic guitar online using a Laptop

ZEMLJO VARUJEMO IZ PLASTIČNIH ODPADKOV

V javnosti narašča zaskrbljenost zaradi vstopa plastike v okolje. Večina najdene plastike prihaja iz neprevidno zavrženih plastičnih steklenic in embalaže, nekaj pa tudi iz ostankov predelovalne industrije. Da bi ustavili emisije plastike v okolju, je evropsko združenje proizvajalcev plastike Plastics Europe ustanovilo pobudo za izgubo nič ostankov. Leta 2015 je bila ta pobuda združena z globalnim programom Operation Clean Sweep®. Nekatere naše proizvodne enote že imajo instalirane posebne filtre, vsa podjetja Pipelife so se zavezala, da bodo v letu 2021 namestila filtre.

Close-up of plastic polymer granules. polymer plastic. compound polymer.
plastic beads isolated on white background.

Deliti:

Projektantski kotiček

Odaberite Pipelife programe kao dodatak već postojećim katalozima i brošurama proizvoda.

Center za prenos

Vse, kar potrebujete na enem mestu. Poiščite in prenesite trenutne kataloge, cenike ali navodila za namestitev.

Niste našli tega, kar iščete?
Zdaj nadaljujte z iskanjem v našem centru za prenose.

Stopite v kontakt z našo ekipo

Izberite, kako želite stopiti v kontakt z nami. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

Poklicati nazaj