DELO JE DEL NAŠEGA ŽIVLJENJA. ZDRUŽIMO MOČI IN RAZVIJAJMO SKUPAJ.

#zaposlitev

Verjamemo, da je podjetje lahko uspešno kot souspešni njegovi zaposleni. Številke in podatki ne povedo vsega – pomembni so ljudje, ki stojijo za temi številkami to počnejo. Zato zagotavljamo spodbudno delovno okolje, ki temelji na sodelovanju in timskem delu, v varnih in poštenih pogojih, da lahko naši ljudje rastejo in uspevajo. Naši zaposleni, partnerji in stranke so del družine Pipelife in skupaj lahko oblikujemo vključujočo in trajnostno prihodnost.

Pipelife Slovenija zaposluje približno 12 ljudi na lokaciji v Trzinu. Vsak od nas ima individualne veščine, edinstveno znanje in osebne cilje. Vendar nas nekaj povezuje. Skupni cilj je: izboljšati kakovost življenja sedanjih in prihodnjih generacij z visokokakovostnimi cevnimi sistemi in storitvami.

PRIHODNOST ZGRADIMO SKUPAJ

Če želite sprejet izziv ​​in prevzeti nove odgovornosti na inovativnem in spodbudnem delovnem mestu, se lahko vaša nova karierna pot začne pri nas. Z našimi dejavnostmi, ki so se začele leta 1989 v Avstriji, Franciji in Nemčiji, smo postali eden vodilnih mednarodnih dobaviteljev cevnih rešitev, prisotni na 27 lokacijah po vsem svetu.

Naše poslanstvo je ustvariti varnejše, bolj zdravo in brezskrbno življenje za sedanje in prihodnje generacije. V kolikor so te vrednoste tudi v vas in želite oblikovati uravnoteženo in trajnostno prihodnost, se nam pridružite!

Employer Branding Logistiek medewerker

ODPRTA DELOVNA MESTA

EB_Componentenbeheer_Tjerry
EB_Componentenbeheer_Tjerry

Deliti:

Projektantski kotiček

Odaberite Pipelife programe kao dodatak već postojećim katalozima i brošurama proizvoda.

Center za prenos

Vse, kar potrebujete na enem mestu. Poiščite in prenesite trenutne kataloge, cenike ali navodila za namestitev.

Niste našli tega, kar iščete?
Zdaj nadaljujte z iskanjem v našem centru za prenose.

Stopite v kontakt z našo ekipo

Izberite, kako želite stopiti v kontakt z nami. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

Poklicati nazaj