sprinkleres öntözőrendszer

NARAVA JE DEL NAŠEGA ŽIVLJENJA. NJENE PLODOVE JE POTREBNO VZGAJATI PREMIŠLJENO IN PAZLJIVO.

Pipelife - Always part of your life

NAMAKALNI SISTEMI

Kmetijstvo je življenje! Rast rastlin je osnova našega obstoja, zato je ustvarjanje popolnih pogojev za njihovo vzgojo zelo pomembno. Glavni izziv je nadoknaditi obdobja s premalo vode in izkoristiti tiste s presežkom le-te. Da bi se spopadli s temi izzivi, PIPELIFE nudi pametne rešitve namakalnega sistema in drenažo v kmetijstvu.

Drip Irrigation Icon

Krajinsko namakanje

Vode ne potrebujejo samo rastline, ki jih gojimo za prehrano. Potrebna je v poljih, travnikih in parkih, športnih terenih, cvetličnih vrtovih … PIPELIFE nudi sistemske rešitve za vaš lepši vrt z razpršilci.

Wastewater

Kmetijsko namakanje

Kot zanesljiv partner lahko računate na našo storitev in izkušnje skozi vse faze vašega projekta-od planiranja, preko načrta, do vgradnje in še več. Poiščite idealno rešitev za uspešen projekt namakanja, z nami.

Namaklne rešitve Pipelife

CELOVITA REŠITEV ZA NAMAKANJE BOROVNIC NA POBOČJU

Sodobni namakalni in sistemi za gnojenje povečujejo pridelek tudi, ko gre za zahtevne pridelke in poljske razmere. Družinsko podjetje v Srbiji, BB Crown Agro Group, je za svoj 2 ha velik nasad borovnic na neravnem terenu izbralo sodoben namakalni sistem, ki varčuje z vodo. Od zasnove in oblikovanja do namestitve in vzdrževanja, je Pipelife ponosen, da je podpiral družino skozi celoten projekt.

Complete-Solution-for-Blueberry-Irrigation

STROKOVNA PODPORA V VSAKEM KORAKU

Dva-električara-očitavaju-struju--u-ormariču-uz-cestu
Dva-električara-očitavaju-struju--u-ormariču-uz-cestu

SKUPNOSTI PO SVETU UPORABLJAJO NAŠO KAKOVOST, STORITVE IN ZNANJE

Skupnosti in partnerji po vsem svetu se na nas, kot mednarodnega gradbenega strokovnjaka,  zanašajo na naše storitve, kakovost in podrobno znanje za zanesljive in uspešne rešitve cevovodov. Naši lokalni strokovnjaki so vedno na voljo za vaše gradbene projekte z možnostjo analize projektov z globalnega vidika. Skupaj s strankami in partnerji gradimo inovativne rešitve za varno in trajnostno prihodnost.

All Pipelife production sites and main offices in Europe

Stopite v kontakt z nami

Imate vprašanja o izdelku Pipelife? Javite nam se in kmalu se bomo oglasili!

*  Obvezna polja

Vaši podatki bodo obravnavani kot zaupni. Vaše soglasje lahko kadarkoli umaknete po telefonu ali po linku. Navedena mora biti vsaj ena možnost preklica. Zakonitost obdelave podatkov pred preklicem ostane nespremenjena. Za vse podrobnosti, ki se nanašajo na hranjenje, obdelavo in izbris podatkov, kakor tudi za vaše pravice, ki se nanašajo na uporabo osebnih podatkov glejte Pravilnik o zasebnosti.

Deliti:

Projektantski kotiček

Odaberite Pipelife programe kao dodatak već postojećim katalozima i brošurama proizvoda.

Center za prenos

Vse, kar potrebujete na enem mestu. Poiščite in prenesite trenutne kataloge, cenike ali navodila za namestitev.

Niste našli tega, kar iščete?
Zdaj nadaljujte z iskanjem v našem centru za prenose.

Stopite v kontakt z našo ekipo

Izberite, kako želite stopiti v kontakt z nami. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

Poklicati nazaj