Ponikanje padavinskih vod

UČINKOVITO NAPOLNITE PODZEMNo VODO

Vzemite infiltracijo vode v svoje roke z našimi zanesljivimi in trajnimi rešitvami za infiltracijo. Z učinkovitim nadzorom nad morebitnimi razlitji vode in poplavami naši infiltracijski sistemi zagotavljajo varno skladiščenje in postopno ponikanje odvečne vode nazaj v tla.

Zaradi nezahtevne vgradnje, lahko naše sisteme vključite v ureditev mesta, nameščene ob cestah in pod dovoze saj lahko pomagajo razbremeniti mestno kanalizacijo. Prav tako veliko prispevajo k obnavljanju vodonosnikov, nadzorujejo nivo podtalnice in izboljšujejo naravno ponikanje tal.
 

Naše rešitve za infiltracijo deževnice so del našega sistema za ravnanje z meteorno vodo Raineo®, ki zbira in prenaša meteorno vodo skozi linijsko drenažo, odtoke, jaške, cevi in ​​razdelilnike v podzemni sistem za čiščenje deževnice in na koncu v Stormbox. Od tam se zbrana voda skladišči in nadzorovano ponovno integrira v tla.

KDAJ JE POTREBNA INFILTRACIJA METEORNE VODE?

Tam kjer tla ne morejo absorbirati vse padavinske vode naenkrat, zlasti v urbanih območjih, so potrebni sistemi za infiltracijo deževnice, da se prepreči poplavljanje in zaščitijo ceste, hiše in druga infrastruktura. Sistemi Raineo Stormbox omogočajo počasno in nadzorovano infiltracijo, tako da se tla lahko spoprimejo s tem postopkom. To pomaga napolniti vodonosnike, nadzorovati nivo podtalnice in izboljšati naravno sposobnost tal za odvajanje vode, kar je zelo koristno v sušnih regijah z malo dežja.

PRO 1000 manhole and Stormbox system with geotextile

RAINEO® - POPLAVE, NE HVALA

Pipelife se je že zgodaj zavedel, da naše spreminjajoče se podnebje zahteva nov pristop k upravljanju deževnice. Sistem Raineo® preprečuje poplave in onesnaževanje ter kombinira drenažne sisteme z rešitvami za čiščenje in skladiščenje.

Raineo® omogoča ponovno uporabo - Pipelife se zavzema za trajnost in je ta vidik vključil v vsak korak proizvodnje. To vključuje dolgo življenjsko dobo, ki jo Pipelife zagotavlja z upoštevanjem najvišjih standardov kakovosti, uporabo surovih surovin in možnostjo hitrega in enostavnega pregleda.

Stormbox cover

Pipelife Stormbox

Pipelife Stormbox je srce našega sistema za ravnanje z meteornimi vodami Raineo. Sestavljeni so iz lahkih a močnih plastičnih škatel, ki jih lahko uporabimo za shranjevanje ali infiltriranje vode. Kot modularni sistem se škatle zlahka zložijo, da dosežejo zahtevane mere. Stormbox je glede na namen ovit s folijo za shranjevanje vode ali geotekstilom za počasno ponikanje vode v tla.

Obstajata dve vrsti škatel Stormbox :

  • Stormbox I: stroškovno učinkovita rešitev za manjše projekte. Škatle so povezane s posebnimi povezovalnimi sponkami
  • Stormbox II: zmogljivejša in lažja rešitev za večje projekte. Škatle imajo večjo nosilnost in so povezane po principu zagatnic
Stormwater Management

Pipelife Raineo®

Upravljanje z padavinskih vod

Pipelife Video: Raineo® sistem za upravljanje z deževnico

Poglejte naše videe za vgradnjo, ki jih nudimo za razne porizvose in načine spajanja.

Poglejte naš Youtube kanal.

Stopite v kontakt z nami

Imate vprašanja o izdelku Pipelife? Javite nam se in kmalu se bomo oglasili!

Poklicati nazaj

Storitev povratnega klica
Z vami bomo stopili v stik po telefonu
E-pošta
Z vami bomo stopili v stik po e-pošti

Deliti:

Projektantski kotiček

Odaberite Pipelife programe kao dodatak već postojećim katalozima i brošurama proizvoda.

Center za prenos

Vse, kar potrebujete na enem mestu. Poiščite in prenesite trenutne kataloge, cenike ali navodila za namestitev.

Niste našli tega, kar iščete?
Zdaj nadaljujte z iskanjem v našem centru za prenose.

Stopite v kontakt z našo ekipo

Izberite, kako želite stopiti v kontakt z nami. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

Poklicati nazaj