Prijava nepravilnosti

Naše načelo

Strokovnost, strast, integriteta in spoštovanje, usmerjenost k strankam, podjetniški duh, kakovost in odgovornost, so vrednote, ki so osnova naših dejavnosti kot podjetja in našega vsakdanjega življenja. Kot trdno zasidrane komponente naše korporativne kulture se odražajo v številnih pravilih, predpisih in politiki skupine Wienerberger. Njihovo sporočilo je zelo jasno: kakršne koli oblike nezakonitega in neetičnega obnašanja, kot tudi kršitve zahtev skladnosti ne bomo tolerirali!

V poslovanju Wienerberger si vsi, zaposleni, stranke, dobavitelji in poslovni partnerji, prizadevamo živeti najvišje standarde integritete, poslovne etike in trajnostnega razvoja, ter zagotavljati pravilno izvajanje v celotni skupini.

Poročanje o nepravilnostih: ko gre kaj narobe

Spodbujanje korporativne kulture, ki odraža naša načela, je naša odgovornost. To vključujejo obveznost, da se zagotovi, da politike in procese znotraj podjetja Wienerberger upoštevajo in izvajajo vsi odgovorni. Notranje in zunanje revizije se izvajajo za preverjanje učinkovitosti vseh pravil in predpisov ter za nadaljnje izboljšave.

Če se pojavi razlog za sum, da so pravila našega ravnanja kršena ali prezrta, nas na to opozorite brez zadržka. Wienerberger spodbuja vse svoje zaposlene, dobavitelje in partnerje da opozorijo in sporočijo o morebitnih kršitvah ali neupoštevanju naših pravil ravnanja!

See Hear SpeakUp

SeeHearSpeakUp je zunanji neodvisni servis za poročanje o kršitvah. Ustvarjen zato, da zaposleni, stranke, dobavitelji in poslovni partnerji lahko izražajo svoje pomisleke na zaupen in povsem anonimen način. Storitev SeeHearSpeakUp omogoča preverjanje kakršne koli nezakonite, neetične ali neprimerne oblike vedenja ki so bile sporočene v nadaljnjo obdelavo Odboru za prijavo nepravilnosti Wienerberger skupine.

Prijava nepravilnosti: kako funkcionira!

Ste opazili nezakonito, neetično ali neprimerno vedenje na delovnem mestu?

Prosim, poročajte o tem vedenju na enega od naslednjih zaupnih načinov:

Telefon: 00800 9687 4357

E-mail: report@seehearspeakup.co.uk

Ali on-line na naslovu: www.seehearspeakup.co.uk/wienerberger

Projektantski kotiček

Odaberite Pipelife programe kao dodatak već postojećim katalozima i brošurama proizvoda.

Center za prenos

Vse, kar potrebujete na enem mestu. Poiščite in prenesite trenutne kataloge, cenike ali navodila za namestitev.

Niste našli tega, kar iščete?
Zdaj nadaljujte z iskanjem v našem centru za prenose.

Stopite v kontakt z našo ekipo

Izberite, kako želite stopiti v kontakt z nami. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

Poklicati nazaj